21 Jump Street se dočká sequelu

Vydáno: 19.04.2013 07:30 - Amaya Tomanová | foto: Falcon

Akční krimikomedie, těžící z úspěchu známého seriálu se začínajícím Johnny Deppem, se loni dočkala celkem pozitivních ohlasů. Není tedy divu, že na sebe sequel nenechal dlouho čekat...
Vzhledem k tomu, že o sequelu loňské akční komedie 21 Jump Street již byla v minulosti řeč, není jeho oficiální potvrzení žádným velkým překvapením. Nyní vedení studia Sony oznámilo, že pokračování se s konečnou platností dočkají diváci v roce 2014.
Jonah Hill se opět bude angažovat nejen coby scenárista (ve spolupráci s Michaelem Bacallem), ale také si v sequelu zahraje. Podle svých vlastních slov by rád odstartoval natáčení letos v září. Svou roli by si měl zopakovat i Channing Tatum, o účasti Dava Franca se zatím pouze spekuluje. "Něco málo jsem zaslechl...ale těžko říct, zda mě tvůrci nějak využijí. Moje postava skončila v prvním snímku za mřížemi, ale třeba se najde nějaký vynalézavý způsob, jak ji zapojit do děje," říká.
Přestože je tandem Phil Lord a Chris Miller vytížen natáčením The Lego Movie , jehož premiéra je také naplánovaná na příští rok, s největší pravděpodobností se k Jump Street vrátí.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY