Benedict Cumberbatch si zahraje v del Torově Crimson Peak

Vydáno: 07.04.2013 15:00 - Amaya Tomanová | foto: 2010 Hartswood Films

Herecké obsazení novinky Guillerma del Tora Crimson Peak vypadá čím dál lépe. Po bok Emmy Stone a Charlieho Hunnama se nejnověji zařadil Benedict Cumberbatch.
Seznam hereckých představitelů v del Torově duchařině o strašidelném domě Crimson Peak roste už od ledna. Stoprocentně se můžeme těšit na Emmu Stone a Charlieho Hunnama, nyní k nim přibyl i Benedict Cumberbatch.
Detaily jsou z velké části stále ještě přísně střeženy, Produkce nového hororu bude zahájena nejpozději příští rok v únoru, režisér se do ní chce pustit hned po premiéře netrpělivě očekávané velkolepé sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi a po dotočení pilotního dílu série The Strain .
Benedict Cumberbatch je momentálně zaneprázděn natáčením třetí řady seriálu Sherlock, kromě Hobita jej uvidíme také v záporné roli v novém filmovém Star Treku a na podzim také coby Julliana Assangeho.
Del Torův Pacific Rim má premiéru v první polovině července, čekání si můžete zkrátit prostudováním redakční Top 5 snímků z dílny tohoto mexického režiséra.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY