Apokalypsa v Hollywoodu začíná trailerem

Vydáno: 03.04.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Celebrity hrají sami sebe v epické komedii o konci světa s názvem Apokalypsa v Hollywoodu. Čekejte nekorektní humor, vtipnou brutalitu, tunu hlášek a Hermionu se sekerou. Ano, slyšeli jste dobře.
Tohle vypadá na sympatický odlesk Superbad nebo Travičky zelené. Od jejich tvůrců se na nás podle prvního traileru řítí vtipná variace na snímky o konci světa, zde navíc říznutá neskutečně silným komediálním obsazením. Celebrity zde navíc hrají sami sebe, což samo o sobě zaručuje dost popkulturních narážek a z nich pramenícího humoru.
Ortodoxní hateři Michaela Cery nebo Rihanny si tak budou moci zavýsknout, jelikož jejich neoblíbence zastihne trochu krutý osud. Vypečený trailer se zaměřuje hlavně na tradiční devízy "rogenovsko-goldebrgovské" spolupráce - řízný verbální (a částečně improvizovaný) humor, přepálené scény, to vše zaštítěné americkým popkulturním pozadím. Když se na scénu dostaví Emma Watson se sekerou, nejeden z nás se začne na výsledný film těšit.
Souhra osvědčených komediálních herců a brakové zápletky by se tak mohla ve výsledku stát vcelku příjemným překvapením, jenž by tvořilo značnou protiváhu jistě propracovanějšímu snímku Edgara Wrighta The World's End . Tenhle recept zatím funguje na sto procent - hlavně když vidíte, jaká z výsledku sálá pohoda a utvrzení v tom, že se při natáčení všichni náramně bavili.
Trailer můžete zhlédnout níže.

Necenzurovaný trailer filmu Apokalypsa v Hollywoodu


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY