Rychlý a zběsilý Hobbs dostane vlastní film

Vydáno: 24.03.2013 09:56 - Amaya Tomanová | foto: Universal Pictures

Pokud se vám mezi jednotlivými snímky "rychlé a zběsilé" série stýská po přehlídce ladných těl, nabušených svalovců a nadupaných aut, máme pro vás dobrou zprávu - čekání na sedmý díl vám možná zkrátí spin-off...
Dwayne "The Rock" Johnson si letos po profesní stránce skutečně užívá. Co nevidět se objeví na stříbrném plátně ve filmu Práskač, následovat bude Krev a pot, G.I. Joe: Odveta a Rychle a zběsile 6. To mu však zjevně nestačí, a proto by rád dal více prostoru postavě Luka Hobbse v "rychlém a zběsilém" spin-offu.
Producent Neal H. Moritz se o možném spin-offu zmínil poprvé předloni v lednu, a už tehdy byl Dwayne Johnson jeho nápadu příznivě nakloněn. Nyní herec potvrdil, že zmiňovaný snímek by měl vyplnit mezeru mezi šestkou a údajně chystanou sedmičkou. "Snímku o Luku Hobbsovi se možná dočkáme před sedmým dílem série. Možná. Zatím si nejsem zcela jistý, ale vím, že je to naším cílem, a nemůžu se dočkat," svěřil se Dwayne Johnson v rozhovoru pro magazín Empire.
Přestože zatím nikdo s žádnými konkrétními informacemi nevyrukoval, nepůsobí plán na Hobbsův spin-off nereálně. Rychle a zběsile 6 se dočkáme v květnu, první zprávy o případné sedmičce a spin-offu na sebe jistě nenechají dlouho čekat.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY