Captain America dostane za šéfa Roberta Redforda

Vydáno: 23.03.2013 12:20 - Martin Bubrín | foto: Marvel

Pokračování Captaina Americy s podtitulem The Winter Soldier s sebou přináší další malé překvapení. Vše nasvědčuje tomu, že marvelovštví hlavouni do jedné z rolí nalákali hereckou legendu Roberta Redforda.
Dnes se už může stát opravdu cokoliv - hlavně v marvelovkách, kteří po miliardovém statusu Avengers mohou rozhazovat sítě, kam je potřeba. Jejich Fáze 2 už letos v květnu započne třetím Iron Manem, poté bude v listopadu pokračovat fantasy Thorem, příští rok přepálenými Guardians of the Galaxy a také druhým Captainem Americou.
A zdá se, že pokračování s podtitulem The Winter Soldier získalo do svého ansámblu další zvučné jméno, kterým je Robert Redford. Herecká a režisérská legenda, která si zahrála role od slavného Sundance Kida až po svůdníka ve Vzpomínkách na Afriku a v poslední době se věnuje převážně režii politických thrillerů, by se podle všeho měl objevit v roli tehdejšího šéfa organizace S.H.I.E.L.D., kterého musí na slovo poslouchat i Nick Fury.
Ostatně, proč ne? Když se mohl v Thorovi objevit oscarový Anthony Hopkins, tak proč by volba nemohla padnout také na dalšího hereckého klasika? Vzhledem k tomu, že producent Kevin Feige označil dvojku Captaina jako "politický thriller s fazónou komiksového filmu", pasoval by do marvelovského univerza naprosto přesně. Pokud by na roli kývl, je dost možné, že se ho dočkáme i v dalších filmech druhé a třetí fáze. Abychom se nakonec nedivili, až stane po boku Rocket Racoona v Guardians of the Galaxy, což je dost bizarní představa...
Jen pro připomenutí - Captain America: The Winter Soldier s Chrisem Evansem dorazí do kin 3. dubna 2014 a původní obsazení doplní například Anthony Mackie v roli superhrdinského Falcona, Frank Grillo jako záporák Crossbones a Emily VanCamp v hlavní ženské roli bývalé agentky S.H.I.E.L.D. Sharon Carter. Režie se ujala bratrská dvojice dosud televizních tvůrců Joe a Anthony Russo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY