De Niro a Stallone opět v ringu

Vydáno: 24.02.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Souboj dvou legend ze světa filmového boxu ve snímku Warner Bros. Grudge Match je událostí, kterou si jistě nikdo z nás nenechá ujít. Těšte se ještě víc prostřednictvím prvních vypuštěných snímků.
Sylvester Stallone a Robert De Niro, hvězdy filmů Rocky a Zuřící býk, se chystají opět navléknout do boxerských rukavic. Jako by už to nebylo důvodem k filmovému svátku, stane se tak v jednom společném snímku, který právě vzniká v dílně Petera Segala.
O Grudge Match, jak bude znít jeho titul, víme zatím tolik, že se bude jednat o sportovní komedii, tedy žánr, který má Segal prozkoumaný už například z Trestné lavice, a dva herci v ní ztvární párek penziovaných boxerů, kteří se nechají přemluvit ještě k jednomu finálnímu zápasu, přesně padesát let od jejich posledního setkání. Napětí bude ještě o to hmatatelnější, protože se bude jednat o dlouholeté úhlavní rivaly.
K již dříve vypuštěným snímkům se nově přidal i jeden přímo z ringu, na kterém se již řádně potlučení protagonisté nechali zvěčnit s hráčem NBA Robinem Lopezem. V obsazení vás dále čeká Kim Basinger, Alan Arkin nebo Kevin Hart. Česká premiéra je naplánována na 9. ledna příštího roku.
Vybrané fotografie z natáčení Grudge Match si prohlédněte v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY