Rupert Grint bude superhrdinou

Vydáno: 15.02.2013 10:53 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Co byste udělali, kdyby každý měsíc na vaše konto přibylo sto tisíc dolarů? I to bude řešit čtyřiadvacetiletý Rupert Grint v novém seriálu. A rozhodne se stát superhdinou.
Slávy na velkém plátně si užil už dost. Teď by si Rupert Grint - nejvíce proslavený rolí Rona Weasleyho ve filmech o Harry Potterovi - chtěl rozšířit své herecké obzory účastí v seriálu Super Clyde. Prozatím tedy v jeho pilotní epizodě.
Jeho postava se v něm rozhodně stát superhrdinou. Televizní odnož komiksového Kick-Ass ovšem nečekejte. Grintův Clyde, jak se hrdina jmenuje, na to půjde trochu jinak. Po svém zesnulém strýci zdědí měsíční rentu ve výši sta tisíc dolarů, a jelikož kromě své úzkostné poruchy bude mít i dobré srdce, začne lidem pomáhat právě díky svému neomezenému kapesnému.
Pro CBS Super Clyde napíše a zprodukuje Gregory Thomas Garcia (podobně laděný Jmenuju se Earl). Ve své "poharrypotterovské" éře se herec jinak objevil například ve valéčném Kříži cti, který má u nás premiéru 2. května. Na letošním Sundance festivalu byl také viděný v akční komedii The Necessary Death of Charlie Countryman.
Z ústředního poterrovského tria Radcliffe / Watson / Grint si každopádně ani on nemůže stěžovat na nedostatek filmových nabídek. Za všechny zmiňme alespoň životopisný The Drummer, nebo hudební drama CBGB, kde se opět objeví po boku Alana Rickmana.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY