Sci-fi Nevědomí odhaluje finální trailer

Vydáno: 13.02.2013 18:59 - Martin Bubrín | foto: Universal Pictures

Ambiciózní postapokalyptická sci-fi s Tomem Cruisem konečně vykládá všechny karty na stůl a je na co koukat. Finální trailer Nevědomí více odhaluje zápletku a také kupu nových záběrů.
Takhle vypadá vizuálně opulentní sci-fi! Joseph Kosinski nás konečně přesvědčuje, že jeho výlet na postapokalyptickou Zemi budoucnosti bude stát za to. Vymazlené trikové záběry, příslib akčních scén a koneckonců také zajímavá zápletka, která nebude typicky blockbusterovsky přímočará.
Nový trailer k Nevědomí se oproti předchozímu teaseru mnohem více soustředí na příběh a téměř ve chronologickém sledu nám prezentuje základní události filmu. Možná, že z děje odhaluje až příliš, ale i tak se mu stále daří uchovávat auru tajemného bijáku, u něhož se přímo vybízí nějaká nápaditá pointa. Ta bude samozřejmě souviset s odhalením identity dívky (sexy Olga Kurylenko) nalezené Jackem Harperem - a taky nás možná přiblíží k tomu, jestli se vše skutečně děje nebo zda to není třeba jen implantovaná vzpomínka.
Ale dost spekulací. Traileru se také daří načrtnout rozsáhlý nový svět, který působí jako něco mezi Šíleným Maxem a Tronem, a rovněž přislibuje dost akčních scén, v nichž bude figurovat jak Tom Cruise s pulsní puškou, tak i bezpilotní drony. O tom, jak se režisérovi podaří skloubit blockbusterové atrakce se zajímavým příběhem se budeme moci dozvědět už 18. dubna, kdy Nevědomí vstupuje do českých kin.
Trailer můžete zhlédnout na stránkách MSN UK nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete nový oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu Nevědomí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY