Grinch znovu ukradne Vánoce

Vydáno: 08.02.2013 14:30 - Amaya Tomanová | foto: Universal Pictures

Vánoce jsou už nějaký čas za námi, pro spekulace o filmech s vánoční tématikou ale zjevně neexistuje nesprávné načasování. Platí to i pro dohady o animovaném rebootu seussovské klasiky Jak Grinch ukradl Vánoce.
Od natočení hrané předělávky vánoční americké animované klasiky z produkce Dr. Seusse Jak Grinch ukradl Vánoce uběhlo neuvěřitelných dvanáct let a studio Universal ve spolupráci se společností Illumination plánuje reboot. Tentokrát se na nás z plátna nebude šklebit Jim Carrey - pokud k realizaci dojde, půjde o čistě kreslenou verzi.
Snímek by měl režírovat Peter Candeland, produkovat jej bude Christopher Meledandri ve spolupráci s vdovou po Dr. Seussovi Audrey Geisel. U Meledandriho půjde o třetí seussovskou adaptaci, na svědomí má kromě Loraxe i Hortona. Původně se měl ujmout i trojrozměrné adaptace The Cat in the Hat, respektive její nepříliš úspěšné předělávky z roku 2003, z natáčení však nakonec (naštěstí?) sešlo.
Chystaný snímek jeho tvůrci popisují jako věrnou adaptaci knižní předlohy, která bude příběh vyprávět z perspektivy, ukryté v knize mezi řádky. Těžko říct, co na základě tohoto prohlášení mají vlastně diváci očekávat a zda lze vůbec v případě adaptací příběhů Dr. Seusse vymýšlet nějaké zásadní inovace. Nechme se překvapit, jak se Peteru Candelandovi jeho režijní animovaný debut - bude-li vůbec realizován - povede.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY