Dočká se Mistr Yoda vlastního spin-offu?

Vydáno: 05.02.2013 13:11 - Amaya Tomanová | foto: LucasFilm

Dohady týkající se sedmé epizody Star Wars pomalu utichly. V posledních dnech se pro změnu vyrojily nové fámy ohledně údajného spin-offu, jehož středobodem by měl být Mistr Yoda. A co je tedy obsahem celé šeptandy?
O tom, která postava ze ságy Star Wars by si zasloužila svůj vlastní film, se vedou diskuse již léta. U některých fanoušků s přehledem vítězil žoldák a nájemný lovec Boba Fett (ano, to je ten, který tak trochu leží v žaludku Sarlaccovi). Vlastního snímku se měl dočkat i Chewbacca, respektive jeho představitel. V uplynulých dnech byla však do světa vypuštěna zatím nepodložená zpráva o tom, že hrdinou spin-offu bude ten, jehož slovosled zpřeházený mírně jest - sám Mistr Yoda.
Spekulace se objevila na serveru Ain´t It Cool News. "Nadcházející samostatný snímek s tématikou Hvězdných válek se zaměří na Mistra Yodu," stojí na webu. "Podrobností je zatím poskrovnu, na přípravách se údajně podílí Kathleen Kennedy." Jasné není zatím ani to, zda film bude pojednávat o Yodových mladých letech či o jeho "kariéře mistra řádu Jedi".
Předlohou by měly být scénáře z dílny Simona Kinberga a Lawrence Kasdana. Přestože Mistr Yoda je atraktivní a zajímavou postavou, vidina, že by diváci museli absolvovat dvouhodinový snímek plný "yodovštiny", může leckterého filmaře (či investora) odradit. Počkejme si na vyjádření ze strany LucasFilmu, potažmo studia Disney...
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY