Po Méďovi přijde western

Vydáno: 31.01.2013 19:00 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

Líbila se vám komedie Méďa z léta minulého roku? Pak vás možná bude zajímat, že její tvůrce Seth MacFarlane chystá další celovečerní snímek. A tentokrát se budeme smát na pozadí kulis Divokého Západu.
Seth MacFarlane, který je známý pro své režírování, dabování, hraní, ale především za stvoření populárního amerického seriálu Griffinovi, připravuje už druhý svůj celovečerní počin. Po úspěchu loňského Médi, kde se v hlavní roli objevil Mark Wahlberg a plyšovému představiteli propůjčil hlas právě MacFarlane, by to měla být westernová komedie. A tvůrce by se měl před kamerou nyní objevit i fyzicky.
A Million Ways to Die in the West, jak zní název nové westernovky, bude příběhem farmáře, který zbaběle uteče z přestřelky a jeho manželka ho kvůli tomu opustí. Jednoho dne se seznámí se ženou, která se nabídne, že ho střílet naučí. A jako by už nestačilo, že je jejím manželem známý psanec, farmář se do ní začne postupně zamilovávat.
Kromě režírování a hlavní role se MacFarlane společně se starými parťáky Alecem Sulkinem a Wellesleym Wildem (Griffinovi, Méďa) podílel také na scénáři. Do hlavní ženské role je už jenom krůček od podepsání smlouvy Charlize Theron.
Natáčení A Million Ways to Die in the West je naplánováno na květen. Než se tak stane, ještě stále tu před MacFarlanem leží důležitá povinnost, moderování letošního 85. ročníku Oscarů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY