Olympus Has Fallen: záchrana Bílého domu v traileru

Vydáno: 23.01.2013 09:06 - Martin Bubrín | foto: FilmDistrict

Gerard Butler bude zachraňovat nejen amerického prezidenta v béčkovém akčňáku Olympus Has Fallen pod vedením režiséra Training Day, který právě odhalil první trailer. Co nabízí?
Už z té premisy je jasné, že nepůjde o žádnou ambiciózní hollywoodskou velkoprodukci, ale spíše o tupou béčkovou řezničinu, v níž se bývalý člen ochranky bude snažit vyčistit Bílý dům od teroristů a zachránit prezidenta. K tomu bude mít samozřejmě k dispozici mnoho mizerných triků, podprůměrný scénář a příslib žánrového nadhledu.
Režisér Antoine Fuqua, jenž má za sebou například výborné Training Day nebo propadák Král Artuš, nejspíš nakoukával filmy s Johnem McClanem a hollywoodské blockbustery poslední doby - ne nadarmo Olympus Has Fallen připomíná mix první Smrtonosné pasti, Air Force One a G.I. Joe. West Wingem se však tentokrát neprohání žádná áčková celebrita, ale Gerard Butler, který se po několikáté pokouší vzkřísit svou kariéru, a Aaron Eckhart, jenž po dlouhé době ztvárňuje v americkém filmu bílého prezidenta.
Trailer dává příslib roztomilého béčkového feelingu, ale je jasné, že film nepůjde dál než za pole oddychové žánrovky, která si půjde užít maximálně s velkou porcí nadhledu. Uvidíme, s čím se vytasí Roland Emmerich se svým Útokem na Bílý dům, kde se bude stejnou zápletkou prohánět Channing Tatum a Jamie Foxx.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakáty k filmu.

Originální trailer filmu Olympus Has Fallen


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY