The Place Beyond the Pines s Goslingem má trailer

Vydáno: 22.12.2012 13:47 - Martin Bubrín | foto: StudioCanal

Ryan Gosling už podruhé spojuje síly s režisérem Derekem Cianfrancem (Blue Valentine) ve snímku, který se velmi nenápadně podobá atmosferickému majstrštyku Drive. Co nabízí první trailer?
Ryan Gosling je mlčenlivý kaskadér, který si občas odskočí na opačnou stranu zákona - kde jsme to jen viděli? Naštěstí je to jen podobnou profilací hlavní postavy, další styčné body The Place Beyond the Pines s Drivem nemá.
Derek Cianfrance, jenž oslnil svým deziluzivním antiromantickým snímkem Blue Valentine, nyní rozehrává příběh dvou mužů, jejichž osudy se protnou během jedné bankovní loupeže. Z traileru jde opět cítit mnoho syrovosti, ale také hustá melancholická atmosféra, zde navíc podpořená dvěma výbornými herci. Gosling opravdu roste do jednoho z největších herců současnosti, Bradley Cooper jako policejní nováček mu slouží jak rovnocenný protihráč.
Příslib dává upoutávka opravdu veliký, snad se tedy dočkáme odpovídající emocionální nálože podpořené souhrou všech filmových složek. The Place Beyond the Pines by mělo mít v USA premiéru 26. března příštího roku, tuzemská zatím nebyla stanovena. Snad se tak brzo stane - tuhle drama bychom v kinech určitě nechtěli minout!
P.S. Nepřišel vám ten soundtrack taky jako z Atlasu mraků?
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu The Place Beyond the Pines


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 22.12.2012 18:29) Reagovat

    Čuch na projekty Ryan teda má a Bradley konečně snad v roli, která ukáže, že umí hrát. A ještě k tomu Goslingovi. Kdo ještě pochybuje, že právě on bude č.1 příštích několika let?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY