Mocný vládce Oz vyčaroval nový trailer

Vydáno: 14.11.2012 14:38 - Martin Bubrín | foto: Walt Disney Pictures

Novinka Sama Raimiho nás zavede do časů, kdy ještě Dorotku neuneslo tornádo do tajemné země Oz. Trailer láká na spektakulární 3D podívanou, která se asi nejvíce podobá Burtonově Alence v říši divů.
Jak půltucet nových obrázků a plakátů naznačil, tak se taky stalo. Světlo světa spatřil plnohodnotný trailer na novinku Sama Raimiho Mocný vládce Oz, jež se opět prezentuje jako masivní blockbuster pro celou rodinu, který bude chtít studio Walt Disney dotáhnout k další miliardě jako podobně spřízněnou Alenku v říši divů.
Už teď je jasné, že nepůjde o nostalgickou podívanou à la Hugo a jeho velký objev, jak by se mohlo zdát z teaseru, ale o zaručené lákadlo na diváky, plné drahých triků, létajících opic, mluvících zvířátek a 3D efektů podpořené tripovou atmosférou překolorované země Oz. Jede se zaručeně podle receptu a na patře zůstává nepříjemná nechuť z rozverné pohádky, v níž se ztrácí veškerá Raimiho osobitost.
Akčněji říznutý trailer také odhaluje více z obsazení filmu - hlavně trio čarodějek Michelle Williams, Rachel Weisz a Mila Kunis, které se nestydí hláškovat o košťatech, stejně jako metat blesky ve stylu Matrix Revolutions. Uprostřed celého dějství se navíc potácí ňoumovitý James Franco a jeho digitální sidekickové a mají... zachránit zemi Oz?
Zkrátka to vypadá na obyčejné nasávání z kapes diváků než na autorský projekt režiséra, který má na svém kontě pecku jako The Evil Dead nebo nabušené Spider-Many. Zatím si netroufáme věřit v zázrak - to napoví až březnová premiéra.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Mocný vládce Oz


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Lukáš Boček, 14.11.2012 18:23) Reagovat

    dětská zábava, ale půjdu na to :)) fantazie není nikdy dost!

  • (Ondřej Kment, 14.11.2012 18:39) Reagovat

    těším se, teď ještě zfilmovat Wicked :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY