Tom Cruise si v Top Gun zalétá i ve 3D

Vydáno: 08.11.2012 10:00 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

Další snímek, který z nás bude v kinech znovu ždímat peníze díky svému 3D re-releasu, je tady. Znovu nám to ale možná ani tak vadit nebude. Dobýt žebříčky se totiž chystá legendární Top Gun.
Možná trochu béčkový, ale stejně mezi filmovými diváky velmi populární snímek Top Gun z prostředí elitní letecké školy mezi nás poprvé zavítal v roce 1986. Za jeho natočením stál režisér Tony Scott a díky roli hlavní postavy pilota Mavericka zažil hvězdný vzestup tenkrát čtyřiadvacetiletý Tom Cruise.
Vzhledem k mimořádnému kasovnímu úspěchu není divu, že by Paramount Pictures chtělo kinosály filmem zaplnit ještě jednou. Nikoliv však v klasickém formátu, ale po vzoru mnoha jiných znovu uvedených snímků (Titanicu nebo například Jurského parku) ve 3D provedení. A "premiéry" bychom se měli dočkat v nedaleké budoucnosti. Studio ji plánuje už na únor, s možným jednotýdenním promítání v IMAXu.
Pokud si při této zprávě vybavujete, že se kdysi něco povídalo o potencionálním sequelu, paměť vás neklame. Jak ale také nejspíše víte, Scott, který se měl vrátit i v pokračování, letos v srpnu řady filmových tvůrců tragicky opustil. Celý projekt byl tedy pravděpodobně zcela smeten ze stolu.
Zajdete si tedy aspoň na trojrozměrnou akční klasiku?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY