Need For Speed nabírá obsazení

Vydáno: 08.11.2012 07:00 - Simona Knotková | foto: Electronic Arts

Produkce adaptace populární hráčské série Need For Speed se už seřazuje na startovní čáře. Koho budeme moci ve snímku produkovaném DreamWorks a režírovaném Scottem Waughem zhlédnout?
Už od léta víme, že závody z počítačové hry Need For Speed se přesunou i do kinosálů. DreamWorks si pláclo s firmou EA a do režie povolalo Scotta Waugha, herce s mnoha kaskadérskými zářezy na kontě, který je režijně podepsaný zatím pouze pod akčním thrillerem Act Of Valor.
O scénář, jenž nemá přímo vycházet ze žádného konkrétního herního dílu, se postaralo duo John a George Gatinsovi. Ve filmové adaptaci se soustředí na undergroundového závodníka, který se mimo to živí "tuněním" aut ve své garáži. Když zavraždí jeho nejlepšího kamaráda, neprávem je obviněný on. Ve vězení vymýšlí pomstu těm pravým pachatelům...
Na hereckou palubu byl zatím přibrán Aaron Paul (Jesse ze seriálového hitu Perníkový táta) pro roli hlavního hrdiny a Imogen Poots ztvárňující prodejkyni aut. Nově by se měl ke stávající sestavě přidat také Dominic Cooper, herec naposledy viděný v Abrahamu Lincolnovi: Lovci upírů. V ději bude jeho postava také závodit a vylepšovat auta, jen bude pravděpodobně stát přesně na druhé straně od Paula.
Natáčet se začne příští rok, kompletní snímek by se měl do kin dostat v únoru 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY