Jeníček a Mařenka loví čarodějnice v krvavém traileru

Vydáno: 29.10.2012 18:37 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Další převyprávění klasické pohádky je tady, tentokrát s hektolitry digitální krve, béčkovým pojetím a hláškující sourozeneckou dvojicí. Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic zkrátka vypadají na pořádnou oddechovku.
Protože za několik dní bude Halloween, nemohli si tvůrci nejnovějšího fantasy braku Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic odpustit zveřejnit online nový necenzurovaný trailer na svou absurdní pecku. A je v ní přesně to, co očekáváte - tedy hektolitry digitální krve, brutální a zábavná zabití, hláškující Jeremy Renner, sexy Gemma Arterton a všudypřítomný nadhled doprovázený říznou rockovou hudbou.
Více by snad ani režisér Tommy Wirkola, tvůrce bláznivé zombie vybíjené Mrtvý sníh, nemohl na svou novinku nalákat. Takový pořádný gore nářez, který se nebude brát vážně, v kinech chyběl přibližně od...Piraně 3D. Prostoduchá a tučná zabijačka, kde se budou čarodějnice a všemožná havěť porcovat podle originálních pastí a trojrozměrných efektů, které na vás v kině nahází vnitřnosti a ještě jim za to poděkujete, v nejlepším upomene právě na přepálenost Van Helsinga nebo zábavnost "raimiovské" Armády temnot.
Jistě, stále je zde možnost, že výsledek sklouzne do nudné taškařice á la Abraham Lincoln: Lovec upírů, ale nejnovější trailer je alespoň zárukou, že by po dlouhé době mohlo být v kinosálech zase veselo. Což bude jistě po ambiciózních oscarovkách na konci února vítané osvěžení.
Trailer můžete zhlédnout na stránkách IGN nebo rovnou pod naším článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY