Sequel Ženy v černém našel režiséra

Vydáno: 15.10.2012 17:30 - Simona Knotková | foto: EEAP

Horor Žena v černém si zajistil slušné tržby a našel si své příznivce, proč tedy nezamířit do ponurého anglického sídla podruhé? Projekt má nyní na place už i režiséra.
Není žádná novinka, že Žena v černém, úspěšný duchařský horor z dílny studia Hammer, kde v hlavní roli zazářil Daniel Radcliffe, se dočká svého pokračování. The Woman In Black: Angels Of Death, jak bude znít originální titul tohoto snímku, teď konečně našel i svého režiséra. A dle jeho jména se nejspíše můžeme těšit na další zdařilý počin.
Tím vyvoleným bude Tom Harper. Na svém kontě má především seriálové epizody, za které zmiňme například populární televizní sérii Misfits: Zmetci nebo neméně kvalitní This Is England '86 volně navazující na stejnojmenný film z prostředí britských skinheads. Podepsaný je ale také pod celovečerním dramatem Skautská příručka pro chlapce.
Připomeňme, že točit bude podle scénáře napsaného debutujícím Jonem Crokerem. Tentokrát nás zavede do opuštěného starého sídla Eel Marsh House čtyřicet let od prvního dílu, do druhé světové války, ve které bude dům využívaný jako psychiatrická léčebna pro vojáky. Jeho tajemné síly začne posléze objevovat hlavní postava příběhu, zdravotní sestřička Eve.
Herecké obsazení ještě stále není známo, Radcliffe by se však už vrátit neměl.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY