Sacha Baron Cohen chystá další kontroverzi

Vydáno: 05.10.2012 15:00 - Dominik Dolejš | foto: Paramount Pictures

Kontroverzní komik a herec Sacha Baron Cohen připravuje další film. A již samotný název The Lesbian dává vědět, že i tentokráte opět vstoupí na horkou půdu.
Sacha Baron Cohen je všestranně velice nadaný umělec. Momentálně se například připravuje na pěveckou roli v nové filmové adaptaci muzikálu Bídníci. Celý svět ho ale zná především jako tvůrce kontroverzních a bláznivých komedií, ve kterých si bere na paškál povětšinou americkou společnost. Jeho celovečerní prvotinou byl Ali G Indahouse, poté se zviditelnil Boratem, následoval méně úspěšný Bruno a prozatím poslední film Diktátor byl v našich kinech uveden letos v létě. Všechny pod režisérskou taktovkou Larryho Charlese.
Diktátor vydělal společnosti Paramount 175 milionů dolarů, a tak není divu, že se Cohen snaží kout železo, dokud je žhavé. Nový film The Lesbian by měl vyprávět pravdivý příběh z Hong Kongu, kde se okázalý magnát jménem Cecil Chao rozhodl, že daruje 65 milionů dolarů tomu, kdo získá srdce jeho dcery Gigi a přemluví ji k sňatku. To vše z důvodu, že jeho dcera utekla spolu se svou přítelkyní do Francie, kde se údajně dostalo jejich vztahu požehnání.
Na scénáři se začíná pracovat, ale už teď je jasné, že je tento příběh jako dělaný pro Cohenovy satirické skeče a narážky. On sám by ve filmu samozřejmě neměl chybět. Koho bude hrát, ještě není zcela jasné, ale kdo by se lépe hodil na roli zhrzeného milionáře než právě on?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY