Pokračování Zrození Planety opic má nového režiséra

Vydáno: 02.10.2012 20:03 - Dominik Dolejš | foto: Bontonfilm

Od pokračování opičího blockbusteru nakonec odstoupil režisér prvního dílu Rupert Wyatt. Kdo usedne místo něj na režisérskou stoličku sequelu s názvem Dawn Of The Planet Of The Apes?
Původní plán studia Twentieth Century Fox, který počítal do pokračování Zrození Planety opic opět s Rupertem Wyattem, se sesypal především kvůli neshodám režiséra se studiem o tom, kdy půjde Dawn Of The Planet Of The Apes do kin. Termín květen 2014 byl pro Wyatta nesplnitelný, a tak od natáčení odstoupil.
Režisérská stolička se tak uvolnila a studio má nyní za úkol vybrat někoho, kdo alespoň udrží kvalitu prvního dílu a neudělá tak ostudu svému předchůdci Planetě opic. Jak to tak vypadá, našlo ho v tvůrci úspěšného katastrofického found-footage Monstra a remaku švédského hororu Ať vejde ten pravý. Matt Reeves minulý týden opustil projekt Twilight Zone, a bude tak mít zřejmě čas naplnit termín, na kterém si Foxové zakládají. Samozřejmě za tím nehledejte nic jiného než snahu o co největší zisky za druhý díl.
Na dalších postech by se již nic měnit nemělo. James Franco a především Andy Serkis již čekají, jestli se trikové studio WETA opět překoná a vykouzlí na tváři Caesara a diváků v kinech zase o něco víc lidských emocí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY