Taylor Swift si zahraje Joni Mitchell

Vydáno: 28.09.2012 07:00 - Dominik Dolejš | foto: Firstain.com

Popový idol a držitelka cen Grammy Taylor Swift si zahraje legendární americkou písničkářku Joni Mitchell v plánované filmové adaptaci knihy Girls Like Us.
Pěkně popořádku. Pokud vám něco říkají jména Carly Simon, Carole King a především pak Joni Mitchell, pak jistě víte, že se tyto dámy částečně zasloužily o vývoj americké hudby. Jejich životy poté zmapovala spisovatelka Sheila Weller a dle její úspěšné knihy se nyní uvažuje o filmu, který ponese stejný název Girls Like Us.
Na režisérskou stoličku by měla usednout nám divákům stále ještě neznámá Katie Jacobs, jejíž filmový um můžeme vidět zatím pouze v seriálu Dr. House. Do role Carly Simon je momentálně zvažována například Allison Williams, postavu Carole King by si zase mohla zahrát třeba Alison Pill.
A teď to nejdůležitější. Joni Mitchell bude hrát Taylor Swift. Několikanásobná držitelka cen Grammy a idol nejen náctiletých fanynek a fanoušků se zhostí postavy legendární americké písničkářky, kterou, jen tak pro zajímavost, časopis Rolling Stone zařadil na sedmdesáté druhé místo v žebříčku nejlepších kytaristů všech dob.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY