Dvojka Kick-Ass nabízí první pohled do zákulisí

Vydáno: 19.09.2012 07:30 - Simona Knotková | foto: Icon Comics

Sequel Kick-Ass by měl do kin vtrhnout příští rok. Vzhledem k velkému počtu fotografií vypuštěných teprve za několik dní natáčení je ovšem možné, že nám bude celý jeho děj znám ještě před oficiální premiérou.
Na začátku tohoto měsíce se konečně rozjelo natáčení sequelu komiksového nářezu Kick-Ass. A protože se zdá, že tvůrčí tým v čele s režisérem Jeffem Wadlowem, novým mužem na palubě střídajícím předchozího Matthewa Vaughna, rozhodně nehodlá průběh natáčení úzkostlivě držet pod pokličkou, venku už je spousta nových fotografií, které nám můžou podat aspoň částečné indicie o tom, jak bude nový film vypadat.
Na čerstvě vypuštěných zákulisních snímcích uvidíme například ústřední superhrdinskou dvojku Nářeze (Aaron Johnson) a Zabijačku Chloë Moretz ještě mimo službu, ve svých civilních podobách. Do fialového oblečku se prozatím oblékla jen hereččina dablérka, a můžete se tedy na vlastní oči přesvědčit, jak moc si (ne)jsou podobné. Na place se ale už také objevil Morris Chestnut v roli seržanta Marcuse Williamse, bývalého parťáka Taťuldy, nebo i Donald Faison jako nový "superhrdina" Doctor Gravity.
Natáčení den po dni pak můžete sledovat díky Twitteru Wadlowa, který neváhá pokaždé i přidat nějakou tu exkluzivní fotku přímo z dějiště. Doufejme, že se Wadlowovo nadšení projektem promítne i do konečného filmu. Režisérská rošáda s Vaughnem u fanoušků série totiž zatím budí obavy.
Vybrané snímky z natáčení filmu si prohlédněte v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY