The World's End se představuje na prvních fotkách

Vydáno: 15.09.2012 12:39 - Marek Odehnal | foto: Universal Pictures

Milovníci absurdního anglického humoru trojice Edgar Wright, Simon Pegg a Nick Frost se můžou těšit na závěrečný díl takzvané "cornetto trilogie", v níž parta opilců bude zachraňovat svět před mimozemskou invazí.
Britské parodie Soumrak mrtvých a Jednotka příliš rychlého nasazení jsou obecně považovány za mimořádně povedené a zábavné komedie. Až nyní se však konečně dočkáme závěrečného vyvrcholení.
Jde totiž o takzvanou "cornetto trilogii", jejíž závěrečný díl začne po mnoha letech příslibů a odkladů konečně vznikat už příští měsíc. Snímek ponese název The World's End a stát za ním opět bude stará známá tvůrčí trojice.
Jmenovitě tedy režisér Edgar Wright a obsazení hlavních rolí v podobě herecké dvojice Simon Pegg a Nick Frost. Hrdinové filmu v něm budou tentokrát čelit globální katastrofě, za kterou by měli stát mimozemšťané.
Název filmu ale ve skutečnosti především odkazuje k názvu baru, kde se setká pět přátel z mládí. To vše za účelem chlastacího maratonu, který chtějí uskutečnit k dvacátému výročí původního pařebnímu maratonu. Jak poetické. Monstrózní kalba však bude přerušena a parta opilců bude muset bojovat za přežití celého lidstva. Už teď to vypadá na další kultovní "guilty pleasure" záležitost.
A jelikož natáčení filmu nedávno začalo, vyrojily se na internetu také první fotky z natáčení. Na nich můžete kromě tradiční dvojice geeků vidět i několik neznámých mladých herců. Jestli bude výsledek stejně zábavný jako jeho natáčení, myslím, že se máme opravdu na co těšit.
Obrázky hledejte klasicky ve fotogalerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY