Fassbender ztvární v komedii výstředního rockera

Vydáno: 05.09.2012 10:47 - Simona Knotková | foto: Asociace českých filmových klubů

Jméno Michaela Fassbendera bývá skloňováno skoro každý týden. Proč tedy nyní dělat výjimku? Hyperaktivního herce by tentokrát chtěli do rockové komedie Lennyho Abrahamsona.
Po westernu z minulého týdne je to tentokrát rocková komedie, která volá Michaela Fassbendera do služby. Natáčet ji bude Leonard Abrahamson, irský režisér podepsaný například pod Adamem a Paulem, a jmenovat se bude Frank.
Příběh, za jehož scénářem stojí dvojice "mužů, co zírají na kozy" Peter Straughan a Jon Ronson, je inspirovaný životem Chrise Sieveyho, britského hudebníka a komika. Mladý hrdina s tváří Domhnalla Gleesona (nejstaršího z klanu Weasleyových v Harrym Potterovi - Bill) se ve Frankovi dostane do rockové kapely.
V roli frontmana této skupiny bychom měli vidět právě Fassbendera. Jelikož hercova filmografie komediemi zrovna neoplývá, je dost možné, že výzvu přijme a přede všemi ostatními projekty dá přednost zrovna tomuto.
Z nesčetných připravovaných / roztočených / dotočených snímků ho pak jistě příští rok uvidíme v již kompletním Twelve Years A Slave, kde se po Studu opět spojil se Stevem McQueenem. Momentálně také pracuje s dalším svým starým známým, režisérem Ridleym Scottem, na jeho novém thrilleru The Counselor.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY