Ethan Hawke a Julie Delpy se sejdou Před půlnocí

Vydáno: 30.08.2012 14:26 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

Prvně se sešli Před úsvitem ve Vídni, poté Před soumrakem v Paříži. Příběh francouzské studentky a amerického mladíka ale bude mít možná své pokračování i po osmnácti letech, a tentokrát na řeckém poloostrovu.
Už minulý rok v listopadu herec Ethan Hawke navnadil diváky, že on, jeho herecká kolegyně Julie Delpy a režisér Richard Linklater se chystají už potřetí náhodně sejít v některém z evropských měst. Dokonce přislíbil, že natáčení by se mohlo rozjet už letos v létě, protože "mezi Úsvitem a Soumrakem je doba devět let, a pokud bychom sequel začali točit už příští léto, v roce 2013 by to devět roků bylo taky".
Hawkeovi tleskáme za to, že umí počítat, každopádně kromě jeho prohlášení žádné oficiální až do dnešního dne nepadlo a celkově to vypadá, že se v produkčním procesu filmu nic neděje. Nebo snad ano? Je snad možné, že on a Delpy už dávno mají v některém z měst dostaveníčko a hotový snímek nás skutečně čeká příští léto?
The Greece Reporter kupříkladu informoval, že Hawke už dříve v létě byl na průzkumu okolí Messinia, na řeckém Peloponnese, a momentálně by zde se zbytkem týmu měl také natáčet. Jiný zdroj, blog The Sceptical Traveller zase uvádí, že herce v této oblasti skutečně viděl a že některé scény z příběhu by se měly odehrávat v bývalém sídle britského spisovatele Patricka Leigha Fermora.
Nechme se tedy překvapit, jak se to s celým snímkem nakonec vyvine a jak dlouho nás budou tvůrci ještě napínat. Na světě je už také možný název trojky. Podle některých by se dvojice tentokrát měla sejít Před půlnocí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY