George Nolfi natočí thriller z prostředí Facebooku

Vydáno: 28.08.2012 17:30 - Amaya Tomanová | foto: Universal Studios

Společnost Lionsgate chystá "facebookový thriller" s názvem XOXO, jehož producentem je Darren Aronofsky. Snímek o tom, kam může vést nezávazný flirt, bude režírovat George Nolfi.
Ve světě emotikonů a zkratek znamená "XOXO" polibek a objetí. Tuto čtveřici písmen zvolilo studio Lionsgate jako název nově připravovaného thrilleru z prostředí sociální sítě Facebook. Scénář k filmu, pojatému jako novodobá verze Osudové přitažlivosti, napsal Mark Heyman (Černá labuť), producenty jsou Darren Aronofsky a Michael London.
Děj thrilleru, odhalujícího temnou stránku virtuálních vztahů, vypráví o mladém úspěšném podnikateli, který se čas od času pustí do nezávazného on-line flirtu - bez ohledu na to, že je zasnoubený. Jednoho dne potká na síti okouzlující ženu, ale záhy zjistí, že tento původně jen virtuální románek začíná nebezpečně zasahovat do jeho běžného života.
Režie snímku se chopí George Nolfi, který se před svým režijním debutem Správci osudu podílel coby scenárista například na filmech Bourneovo ultimátum nebo Dannyho parťáci 2. Jeho aktuálním scenáristickým počinem je akční snímek The Last Stand s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY