Brad Pitt ztvární bývalého tajného agenta

Vydáno: 25.08.2012 08:00 - Simona Knotková | foto: Falcon

Po dlouhé režisérské pauze se na scénu chystá opět vrátit Stephen Gaghan. A s Bradem Pittem a Denzelem Washingtonem v obsazení to může být skutečně návrat ve velkém stylu.
Stephen Gaghan, filmový tvůrce podepsaný pod tituly Opuštěná a Syriana, se hlásí opět o slovo. Od jeho posledního celovečerního filmu uběhlo už sedm let a toto mezidobí vyplnil především psaním scénářů (například krimi drama Stevena Soderbergha Traffic, za které si odnesl i sošku Oscara). Nyní by se měl vrhnout na natáčení svého nového snímku s titulem Candy Store.
Milovníky cukráren rovnou musíme zklamat: o jejich oblíbený podnik ve filmu nepůjde. Naopak. Příběh se zaměří na bývalého tajného agenta, který nyní pracuje jako policista v brooklynských ulicích. Jeho návrat do relativně normálního života se ale zvrtne v momentu, kdy zjistí, že na místě jeho pracoviště působí i kriminální organizace, se kterou hrdina vedl boj už v minulosti...
Protože Gaghan by se svým comebackem rád mířil vysoko, do dvou hlavních rolí uvažuje o Bradu Pittovi a Denzelu Washingtonovi. A kdyby někdo z nich roli ve filmu oscarového scenáristy přece jenom odmítl, zájem projevil už například Jamie Foxx.
O produkci Candy Store se postará studio Lionsgate.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY