Carey Mulligan jde kvůli penězům přes mrtvoly

Vydáno: 18.08.2012 08:30 - Simona Knotková | foto: Fox Searchlight Pictures

Herečka Carey Mulligan stále nabírá na popularitě, a tak není divu, že je žádána i do dalšího filmu. Je jím nový thriller britského režiséra Jamese Marshe Nancy & Danny.
Po herečce Carey Mulligan je opět poptávka. Do svého nového snímku by ji chtěl dostat i režisér dokumentu Muž na laně nebo dramatu Shadow Dancer James Marsh. Půjde o thriller s názvem Nancy & Danny.
Pokud Mulligan nabídku přijme, stane se dívkou z maloměsta prahnoucí po penězích a úspěchu. Do svého plánu na zbohatnutí zatáhne i dalšího muže. Místo rychle nabytého bohatství se ale věci začnou rychle kazit...
Děj je srovnávaný s Van Santovou černou komedií z roku 1995 Zemřít pro..., kde je Nicole Kidman pro svůj úspěch v kariéře ochotná jít i přes mrtvoly. Za napsáním scénáře stojí Brad Ingelsby, autor snímku Out Of The Furnace, který nás v kinech čeká příští rok a uvidíme v něm například Christiana Balea nebo Woodyho Harrelsona.
Mulligan, kterou jsme vedle Michaela Fassbendera naposledy mohli vidět v dramatu Stud, se pak nejdříve objeví ve snímku o životě amerického folkového muzikanta Davea Van Ronka Inside Llewyn Davis. Nejnovější adaptace Velkého Gatsbyho, kde se Mulligan objeví v hlavní ženské roli, se nakonec dočkáme až v létě příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY