Paul Giamatti na palubě druhé Pařby ve Vegas

Vydáno: 15.11.2010 06:57 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Objeví se v zatím blíže nespecifikované roli
Paul Giamatti a Thomas Haden Church ve filmu BokovkaPřípravy pokračování veleúspěšné komedie Pařba ve Vegas jsou v plném proudu. Potíže s obsazením Mela Gibsona, proti němuž se část štábu včetně herců vzbouřila poté, co byl obviněn z domácího násilí, byly - zdá se - zažehnány, když na jeho místo dosedl Liam Neeson, který nikomu nevadí.
Režisér Todd Phillips tedy může pokračovat s obsazováním dalších rolí. Do jedné z nich se mu právě upsal i třiačtyřicetiletý Paul Giamatti, který má s nezřízeným flámováním dostatek zkušeností už z vynikající vinařské komedie Bokovka. Giamattiho role zatím nebyla blíže specifikována, jedná se však o natolik zkušeného a dobrého herce, že stoprocentně zazáří v jakékoliv úloze. Další podrobnosti se snad dozvíme už brzy.
Každopádně jde o velice cenný přírůstek do již velmi našlapaného hereckého týmu, který se Toddu Phillipsovi podařilo shromáždit kolem hlavní čtveřice pařanů z prvního dílu. Příští rok nás tedy čeká pořádná kocovina, na kterou se můžeme - na rozdíl od té nefilmové - pořádně těšit.
Zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY