Čeká nás sequel Sněhurky a lovce bez Sněhurky?

Vydáno: 15.08.2012 20:00 - Amaya Tomanová | foto: Bontonfilm

Méně Sněhurky, více lovce - tak zní rozhodnutí studia Universal, co se podoby sequelu týče. Přestože smlouvu na dva filmy podepsali oba herci, podle posledních zpráv se zdá, že spíše než o sequel půjde o spin-off.
O sequelu rozporuplně hodnoceného snímku Ruperta Sanderse Sněhurka a lovec bylo de facto rozhodnuto ještě předtím, než si původní snímek odbyl svou premiéru. Studio Universal se již chopilo práce na dalším snímku, a přestože se ke dvěma filmům upsal jak Chris Hemsworth, tak Kristen Stewart, podle posledních zpráv to vypadá, že ústřední postavou sequelu (potažmo spin-offu) bude spíše Hemsworthův lovec.
Návrat Ruperta Sanderse do režijního křesla zatím oficiálně nebyl potvrzen, scénáře se ujal David Koepp a slibuje lepší podívanou, konzistentnější dějovou linku a výživnější dialogy.
Zatímco posledním známým hereckým počinem Kristen Stewart by měl být druhý Rozbřesk, Chris Hemsworth působí značně vytíženěji - řeč je o něm v souvislosti se Spielbergovou Robopocalypse nebo například druhým Thorem.
Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY