Podívejte se na trailer šíleného Frankie Go Boom

Vydáno: 13.08.2012 16:17 - Lukáš Havlíček | foto: Variance Films

Frankie je kompletně ponížen svým bratrem na YouTube, a proto se odstěhuje do pouště. Když je bratr vyléčen ze závislosti, vše by mělo být v pořádku a pro Franka nastal čas návratu. Chyba, bratři se opět zapletou s videem a komedie může začít.
Nic bláznivějšího jsem za poslední dobu neviděl – zvracející prase, důchodce zakousnutý do nohy, Ron Perlman jako transsexuál a do toho všeho maličkost v podobě nahrané pásky se sexem. Na druhé straně při vší rychlosti se zdá trailer trochu nepřehledný, nicméně zřejmé je, že půjde o komedii s nepravděpodobným dějem, kde jen těžko označit situaci za stabilní.
Ale základní synopse je jasná – Frankie se drží dál od své bláznivé rodiny, ale když se jeho brácha vrátí z odvykačky, přes nechuť se vrátí i ztracený syn. Po návratu potká dívku, jeho bratr "režisér" pořídí video (nepovedené) soulože, pošle ho skutečnému režisérovi, který je ale náhodou otec oné dívky z filmu, a "gangsteřina" je na světě.
Režisérem snímku je Jordan Roberts (režíroval pouze nepříliš známý Around The Bend). Franka si zahraje Charlie Hunnam, jehož kariéra konečně nabrala na obrátkách, po čtyřech sezonách Sons Of Anarchy ho brzy uvidíme ve třech filmech (Pacific Rim, Deadfall, loni si zahrál v zajímavém snímku The Ledge ).
Bláznivého bratra hraje Chris O'Dowd, souložnici Lizzy Caplan a Ron Perlman transsexuála Phyllis. Zajímavé obsazení, zvláštní název a zábava k tomu? Američané uvidí na podzim, my neznámo kdy.
Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakát filmu.
Zdroj: Collider


Originální trailer filmu 3, 2, 1... Frankie Go Boom


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY