Colin Farrell a remake Total Recall?

Vydáno: 15.11.2010 10:48 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Právě probíhá vyjednávání o hlavní roli
Colin Farrell ve filmu OndineV dnešní záplavě všemožných remakeů, rebootů a recyklací starých (či méně starých) filmových klasik, které žádný restart nepotřebují, se hodně zmiňovala vedle nového Robocopa také "aktualizace" osmdesátkové sci-fi Total Recall, podle krátké povídky Phillipa K. Dicka s originálním názvem We Can Remember It For You Wholesale. Nedávno potvrzená režie Lena Wisemana (dva díly Underworldu a Smrtonosná past 4.0) však nyní začíná nabírat herce do hlavních rolí.
Po fámách o obsazení Toma Hardyho (Počátek) nebo Michaela Fassbendera (Hlad), byla role právě nabídnuta Colinu Farrellovi, který již spolupracoval se Spielbergem na adaptaci jiného Dickova díla - Minority Report. O tomto irském rodákovi a nadaném herci, jenž má za sebou mnoho kvalitních rolí, však nemůžeme říci, že by byl akční hrdina. Ne že by v podobných filmech nehrál, ale jako nezlomného hláškujícího agenta s pochroumanou pamětí si ho zatím představit nedokážu. Možná na tom bude mít lví podíl pojetí - Wiseman a studio totiž plánuje absolutně rozdílné pojetí Dickova originálního konceptu.
Jedinou otázkou zůstává, jestli se nevytratí jedinečné kouzlo Verhoevenova originálu z roku 1990 plného nekompromisního násilí, sexu a gore, jenž uspěl jak mezi kritiky, tak i diváky. A vůbec, srovnáním se Schwarzeneggerem se Farrell jistě neubrání.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY