V novém Scary Movie si zahraje i Lindsay Lohan

Vydáno: 07.08.2012 20:31 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Ať se vám to líbí, nebo ne, Děsný biják vstoupí do kin po celém světě i popáté. Zachrání na dno už dávno padlou parodickou sérii návrat Charlieho Sheena a příchod Lindsay Lohan?
Přípravy k natáčení další zběsilé parodie ze série odstartované roku 2000 snímkem Scary Movie - Děsnej biják jsou v plném proudu. Nový režisér u projektu Malcolm D. Lee (například komedie Duše muže) a producent, bývalý režisér a aktuální spoluscenárista David Zucker už společně pracují na shánění jmen do obsazení.
Naposledy se k filmu přidala Ashley Tisdale. Dalšími příchozími jsou Lindsay Lohan a Charlie Sheen.
O Lohan se ve spojitosti se Scary Movie 5 spekulovalo už od začátku července. Mluvčí herečky nyní oficiálně potvrdila, že Lohan se v pětce skutečně objeví. Sheen v zatím posledním díle série z roku 2006 sice za poněkud bizarních podmínek zemřel, pro tvůrce děsného bijáku ale nebude jistě žádný nemožný úkol jej do děje vrátit. Když to ostatně dopomůže zvednout tržby, což kontroverzní herec ještě stále dokáže...
Je už jisté, že sequelu se nezúčastní hlavní hvězda všech předchozích dílů, herečka Anna Faris. Na paškál si tentokrát tvůrci vezmou Černou labuť, 127 hodin nebo Paranormal Activity.
Hotový film by měl do kin vejít příští rok v dubnu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY