Russell Brand nahradí Carreyho v komedii Pierre Pierre

Vydáno: 02.08.2012 09:41 - Michala Benešovská | foto: Universal Pictures

Jim Carrey, který svou kariéru postavil na komediálních rolích, se bohužel neobjeví v připravovaném komediálním snímku Pierre Pierre. Je možno brát Russella Branda jako adekvátní náhradu?
A máme zde další projekt, který se bude muset obejít bez komika a šoumena Jima Carreyho. Tentokrát se jedná o komedii Pierre Pierre, kterou měl původně režírovat Jason Reitman.
Nyní je film v rukou režiséra Larryho Charlese, který se proslavil především filmy se Sachou Baronem Cohenem. A místo Carreyho si v hlavní roli zahraje Russell Brand. Doufejme, že nás podobný tah nečeká u plánovaného pokračování Blbý a blbější, ze kterého Carrey také couvl.
Snímek Pierre Pierre sleduje osud francouzského podivína, který si chce přivydělat na řádný život tím, že hodlá přepravit ukradený obraz (Monu Lisu) z Paříže do Londýna. Do cesty se mu ale připlete francouzský policejní inspektor (přímo nekonečná zásobárna gagů), sériový vrah jménem Pidgeonshit (ano, opravdu se tak jmenuje) i vlastní matka, která se živí coby bordelmamá.
Takže nás pravděpodobně čeká honička po evropských metropolích a vtipy zatížené stereotypy o Francouzích. Těžko říct, jak celá tato taškařice bez grimas Jima Carreyho dopadne. Snad to Larry Charles udrží na koukatelné úrovni. Premiéra se očekává v příštím roce.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY