Podívejte se na trailer desáté řady Červeného trpaslíka

Vydáno: 26.07.2012 22:34 - Michala Benešovská | foto: BBC

Dočkali jsme se, desátá řada legendárního britcomu Červený trpaslík se už brzy objeví na televizních obrazovkách. A podle traileru to vypadá, že se konečně budeme bavit.
Po rozporuplné deváté řadě, která se skládala ze tří epizod Zpátky na Zemi, se zdá, že tvůrci přišli k rozumu a navážou ve velkém stylu na původní sérii kultovního seriálu.
V relativně krátkém traileru je naznačena řada komických momentů a gagů. Dave (neuvěřitelně sešlý Craig Charles) dostane nové dredy, Kryton (Robert Llewellyn - přes masku se naštěstí nedá odhadnout, jak moc sešlý) bude ještě rejpavější, Kocour aka Dwayne Dibbley (Danny John-Jules) stále vypadá jako pasák ze 70. let a Rimmer (Chris Barrie) se zatím v traileru moc neprojevil, ale jeho pohled mluví za vše.
Na moment se v ukázce mihne i malé kosmické vozítko, pravděpodobně nová variace Kosmiku. Interiér Červeného trpaslíka doznal samozřejmě řady změn, inu i v hlubokém vesmíru musí jít člověk s dobou, nicméně rozpočet seriálu evidentně závratně nenabobtnal a estetika laciného plastu je naštěstí stále patrná (je to zkrátka neodmyslitelná součást tohoto seriálu).
V britské televizi by se měly nové díly objevit už na podzim letošního roku. A pevně doufáme, že si po deváté sérii konečně napravíme chuť, podle traileru to vypadá slibně.

Trailer k desáté řadě seriálu Červený trpaslík


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY