Bude Laurence Fishburne nahánět Hannibala?

Vydáno: 25.07.2012 18:52 - Michala Benešovská | foto: Warner Bros.

Už se zdálo, že nová série televize NBC ozdobí svůj seriál téměř neokoukanými tvářemi, ale nyní se objevilo zvučné jméno, které má seriálu zřejmě dodat trochu na přitažlivosti.
Jak již z našich článků víte, seriál televize NBC Hannibal bude pojednávat o kontroverzním doktoru Hannibalu Lecterovi a bude sledovat jeho rejdy v době, kdy dojde k jeho proslulému nervovému kolapsu, který vyústí v pojídání lidského masa. A pro dramatičnost bude Hannibal právě ve stejné době pomáhat s vyšetřováním vážných zločinů detektivu Willu Grahamovi.
Pro zapomnětlivé připomínáme - Willa Grahama si zahraje Hugh Dancy, Hannibala by měl ztvárnit Mads Mikkelsen. A nyní se uvažuje o obsazení Laurence Fishburna do role zvláštního agenta Jacka Crawforda. Ten stojí v čele speciálního útvaru FBI, který se snaží vypátrat záhadného sériového vraha / kanibala aka Hannibala.
Laurence Fishburne se proslavil rolí Morphea v kultovní sci-fi sérii Matrix. Ale ani televizní obrazovka mu není cizí, nedávno si prošel nekonečným seriálem Kriminálka Las Vegas, kde hrál vyšetřovatele, takže by se s Jackem Crawfordem mohl sžít rychle.
Pilotní díl seriálu Hannibal by měl režírovatDavid Slade, zatím NBC plánuje natočit 13 dílů.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY