Gwyneth Paltrow se stane šéfkuchařkou

Vydáno: 21.07.2012 11:41 - Simona Knotková | foto: Marvel

Byla to nejspíše jen otázka času, kdy vášnivá kuchařka herečka Gwyneth Paltrow dostane roli úměrnou svému koníčku. V kinech si nyní zavaří v adaptaci knižních memoárů šéfkuchařky Gabrielle Hamilton.
Všichni jistě víme, že Gwyneth Paltrow je kromě talentované herečky a vzorné matky i zdatná kuchařka. Autorka chystané adaptace kuchařky My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness je rovněž zakladatelkou lifestylové společnosti Goop. A teď si uvaří i na plátnech kin, a to v nezávislém snímku Blood, Bones & Butter.
Název - v českém překladu Krev, kosti a máslo - může sice asociovat leccos, v tomto případě se ale jedná o titul autobiografické knihy, ze které bude příběh nového filmu vycházet. Za jejím napsáním stojí šéfkuchařka a majitelka luxusní restaurace v New Yorku Gabrielle Hamilton a popisuje v ní svou spletitou cestu na kulinářský vrchol.
Projekt sice ještě nemá scenáristu ani režiséra, producentské duo Anne Carey a Rodrigo Teixeira už ale pilně pracuje na jejich sehnání.
Připomeňme, že Paltrow jste naposledy mohli vidět v komiksovými superhrdiny nabitých Avengers a momentálně natáčí další pokračování Iron Mana, kde se opět stane pravou rukou Tonyho Starka - Pepper Potts.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY