Bradley Cooper bude podvádět společně s Amy Adams

Vydáno: 21.07.2012 10:54 - Simona Knotková | foto: John Baer / Dark Fields Production

Nový snímek Davida O. Russella se bude točit okolo podvodníčka paktujícího se s agentem FBI. Do herecké party se k Bradleymu Cooperovi a Jeremymu Rennerovi přidává i Amy Adams.
Režisér David O. Russell dokončil zatím své poslední dva snímky: komedii The Silver Linings Playbook s dvojkou Bradley Cooper / Jennifer Lawrence v hlavních rolích a romanci Nailed, ve které nás zase čeká například Jessica Biel nebo Jake Gyllenhaal. Do kin pak jako první nejspíše vstoupí prvně zmiňovaný film, a to v listopadu tohoto roku.
Jako další v řadě Russell plánuje natočit podle scénáře Erica Singera, dříve uváděné pod názvem American Bullshit. O čem v příběhu, který vychází ze skutečných událostí, půjde? Podvodníka Mela Weinberga (Bradleyho Coopera v hlavní roli) dopadne agent FBI. Ten mu dá šanci neskončit za katrem pod podmínkou, že mu pomůže dopadnout další mizery. Weinberg na jeho nabídku přistoupí...
V úterý se rozhodlo, že protipólem a posléze parťákem Bradleyho Coopera bude Jeremy Renner. Teď svou tvář dostala i Weinbergova společnice v podvodech. Stane se jí Amy Adams. Tato herečka byla v minulosti už obsazená v Russellově biografickém sportovním dramatu Fighter, režisérova volba tedy patrně nebyla nijak náhodná.
Rozjezd natáčení je naplánován na únor příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY