Podívejte se na plakáty Godzilly, Supermana a Konce světa

Vydáno: 16.07.2012 14:29 - Petr Čáp | foto: Warner Bros. Pictures

Vedle velkých a překvapivých odhalení nás jedna z nejpopulárnějších výstav na světě Comic-Con zásobuje i méně důležitými, přesto stále zajímavými materiály k očekávaným filmům. Tentokrát se jedná o trojici nových plakátů k filmům Godzilla, Muž z oceli a The World's End.
Letošní Comic-Con se zatím nese ve velice pozitivním duchu a je nám nabízena spousta zajímavých informací a nadšených ohlasů. Největších ovací se zatím dostalo panelu s filmy od Marvelu, především díky promítnuté ukázce ze třetího Iron Mana. Nicméně ostatní studia se nedala zahanbit a vytasila se s vlastními želízky v ohni, ke kterým nabízejí i nové plakáty.
Nová Godzilla se pokusí co nejvíce odpoutat od fiaska v podobě poslední reinkarnace slavného monstra režírované Rolandem Emmerichem. Prvním, velice nevýrazným plakátem se projektu příliš lákat nedaří, ovšem je třeba brát v úvahu, že produkce je stále na začátku, tudíž plakát slouží především jako upozornění na existenci projektu pro ty, kteří starší oznámení přehlédli. Panel filmu nabídl i krátkou pohyblivou ukázku, která se dočkala kladných ohlasů. Snad v nastaveném trendu bude režisér Gareth Edwards pokračovat.
Zack Snyder dodržel sliby a na Comic-Con dovezl první trailer na svůj supermanovský snímek Man Of Steel. Ukázka již koluje internetem v mizerné kvalitě, ale vzhledem k tomu, že se kratší varianta traileru objeví před snímkem Temný rytíř povstal, se jí nejspíše dočkáme brzy i v plné kvalitě. V ústraní zájmu celkem logicky zůstal nový plakát, který toho moc neukáže, ale tmou zahalený Superman působí dostatečně osudově na to, aby neurazil.
Závěr volné trilogie snímků od trojice Pegg, Wright, Frost s názvem The World's End se pomalu blíží před kamery, což značí první teaser plakát. Stejně jako výše zmínění kolegové nenabízí příliš bohatý pohled. Plakát je pouze kompilací jmen několika hospod, které hlavní hrdinové navštíví během své alkoholové pouti. Nejspíše se ale něco zvrtne, což značí právě název filmu The World's End, což je zároveň jméno jednoho z podniků.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY