Podívejte se na první fotky Toma Cruise z Oblivionu

Vydáno: 15.07.2012 11:35 - Lukáš Havlíček | foto: Bontonfilm

Tom Cruise na sebe v posledních dnech poutal pozornost spíše kvůli osobnímu životu, mezitím ale začal pracovat na svém novém sci-fi snímku Oblivion. Za kamerou stojí režisér nového Trona Joseph Kosinski.
Ještě že ten internet máme. Právě díky němu fanoušci poprvé spatřili na place natáčení filmu Oblivion Toma Cruise v uniformě. Fotografie jsou sice ve špatné kvalitě, ale i tak Toma ve slunné Kalifornii poznáme. A zbraň přes rameno lze také vidět. Kromě Spojených států by se měl herec podívat i na sever Evropy, natáčet se bude totiž i na Islandu.
Příběh snímku se odehrává v budoucnosti, kdy Jack Harper ničí pozůstatky nepřátelské rasy na Zemi, která je k nepoznání od té dnešní. V důsledku její neobyvatelnosti se lidstvo muselo přestěhovat na jiné místo ve vesmíru. Postava Cruise plní misi sama až do okamžiku, kdy zachrání neznámou ženu z vesmírné lodi, která ho svými otázkami donutí zpochybnit jeho dosavadní poznání, a v jeho rukou se nakonec ocitá celé lidstvo.
Vedle (snad nestárnoucího) Cruise se ve filmu objeví Olga Kurylenko, Morgan Freeman a Melissa Leo. Režisérem je Joseph Kosinski (TRON: Legacy 3D), rozpočet byl stanoven na 130 milionů dolarů. Premiéra snímku je stanovená téměř přesně za rok - 19. července 2013.
Fotografie z natáčení filmu Oblivion najdete v naší fotogalerii článku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY