Podívejte se na megaplakát Hobita

Vydáno: 10.07.2012 12:35 - Martin Bubrín | foto: 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

Comic-Con je v plném proudu, tak nesmí být opomenuto promo na nadcházející velké hity. Po várce nových plakátů se nám také představuje nový megabanner Hobita, který dohromady spojuje deset nových scén.
Natáčení Hobita je již několik dní oficiálně u konce, takže kromě rozsáhlé postprodukce může začít také rozsáhlá reklamní kampaň. A proč ne rovnou velkým megaplakátem, který už jistě fanoušci shánějí v co nejvyšším rozlišení na internetu, aby si jej mohli vytisknout a pověsit nad postel?
Co si nalhávat, je to opravdu nářez. Poskládaný banner, který bude jistě později rozkouskován na deset samostatných plakátů, nám představuje ikonické scény z knihy anebo nám jen známé postavy. Máme tady Gandalfa postávajícího u Dna Pytle, známou scénu z večeře (viděnou už v trailerech), kdy Bilbo ponoukne svých třináct společníků na neočekávanou výpravu, nechybí ani schovaný troll v horách a velký kotel, v němž si vaří lidské (a také trpasličí) oběti.
Dále následuje ikonická póza výpravy při měsíčním svitu nebo oblíbená "hádanková" pasáž s Glumem v jeskyni. Nechybějí ani výjevy z Roklinky, kde družině poskytne přístřeší Elrond a Galadriel (v knize se však nevyskytující), nebo z Mlžných hor, kde se postavy setkají s vrrky a skřety, což následně vyústí v obří požár, kvůli němuž bude nucen Bilbo vylézt až na strom.
Oproti předchozím materiálům také můžeme poprvé spatřit podobu Medděda v jeho zvířecí podobě (v té lidské ho bude hrát švédský herec Mikael Persbrandt) a také výjevy z pavoučího doupěte, kde hrdinové svedou bitvu s ohavnými osminohými stvůrami. Nakonec se nám představí celá skupina pohromadě, a to u oblíbené scény plavení se v sudech, jejíž natáčení jste mohli mnohokrát zahlédnout v předchozích featurettách.
Nadšení je tedy na maximální úrovni a v nejbližších dnech, konkrétně 14. července, kdy se Peter Jackson objeví v San Diegu na Comic-Conu, můžeme doufat, že nám poodhalí také nějaké nové záběry, například v plnohodnotném traileru. Kde jinde předvést svůj hit než na největším conu fantastiky na světě, že?
Plakát můžete nalézt v naší galerii nebo na stránkách Entertainment Weekly, kde si jej můžete podrobně prohlédnout pod lupou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY