Peter Jackson představil nový plakát Hobita

Vydáno: 08.07.2012 11:19 - Lukáš Havlíček | foto: 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

Fanoušci Petera Jacksona nemají nárok na odpočinek. Na druhé straně to svědčí o tom, že ani samotný Jackson neodpočívá a chce si udržovat fanoušky šťastné. Poté, co oznámil úspěšný konec natáčení Hobita, představil i nový plakát pro letošní Comic-Con.
Jestliže jsme vás v nedávné zprávě informovali o tom, že je Hobit definitivně dotočený, nečekali jsme před Comic-Conem už žádné další novinky. Peter Jackson se však vytáhl a přišel s novým plakátem speciálně pro tuto příležitost.
Na plakátu lze vidět jednu z ústředních postav příběhů ze Středozemě, čaroděje Gandalfa. Ian McKellen nedokázal odmítnout nabídku a mocného čaroděje bude - stejně jako v trilogii Pán prstenů - představovat právě tento Brit. Hlavní roli Bilba Pytlíka pak bude hrát Martin Freeman.
Setkáme se ale i s dalšími starými známými – dorazí Elijah Wood v roli Froda či Orlando Bloom jako Legolas, chybět nebude například ani Cate Blanchett, Christopher Lee nebo Andy Serkis coby Glum.
Z neosvědčených tváří, alespoň co se týká Pána prstenů, přibude mimo jiné Evangeline Lilly, známá především ze seriálu Ztraceni.
Připomeňme, že The Hobbit: An Unexpected Journey dorazí do kin v polovině prosince. Druhý díl The Hobbit: There And Back Again pak přesně o rok později.
Peter Jackson se objeví v San Diegu 14. července, a pokud prozradí něco nového, určitě vás o tom budeme informovat.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY