Nezávislé sci-fi Monsters se dočká pokračování

Vydáno: 29.06.2012 13:17 - Michala Benešovská | foto: Vertigo Films

Britský sci-fi snímek Monsters se nedočkal zrovna ovací vestoje, přitom se jedná o celkem zdařilý monster-film. Pokud se líbil i vám, tak jistě uvítáte detaily o připravovaném pokračování.
K pokračování nízkorozpočtové sci-fi o mimozemské invazi Monsters se objevily nové informace. Sequel Monsters: The Dark Continent by měl natočit anglický režisér Tom Green podle scénáře Jaye Basu, režisér jedničky Gareth Edwards by měl projekt zaštítit coby producent.
Příběh by se měl odehrávat sedm let po událostech předchozího filmu. Infikovaná zóna se od té doby rozšířila po celém světě. Lidstvo bylo sesazeno z vrcholu potravního řetězce a začalo živořit. Američtí vojáci jsou posíláni do zámoří, aby chránili zájmy své země před monstry, ale rozhodně v nerovném boji zatím nevítězí.
Hlavním hrdinou se stane zkušený voják Noah, který má absolvovat nebezpečnou misi - má se vydat po stopách jiného vojáka, který zmizel v jedné z nejhůře zamořených oblastí. Noahova jednotka je napadena a on se ocitne sám s mladým kadetem, který je zároveň bratrem pohřešovaného.
Na životu nebezpečné cestě se ke dvojici ještě připojí průvodkyně, která danou oblast dobře zná. Všechny tři čeká nebezpečné putování, během kterého budou muset čelit mnohým nástrahám, aby nakonec došli k poznání, že těmi opravdovými monstry na planetě Zemi nemusejí být zrovna vetřelci z vesmíru.
Takže to vypadá na mix Apokalypsy s District 9, který nebude postrádat hlubší filozofické myšlenky. Zní to slibně, výsledku bychom se mohli dočkat v příštím roce.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY