Total Recall servíruje velkolepý trailer

Vydáno: 28.06.2012 19:39 - Martin Bubrín | foto: Falcon

Říká se, že remaky jsou zlo, ale novinka režiséra Lena Wisemana nás stále nepřestává překvapovat. Nový trailer dopiloval triky, slibuje akční nářez nevídaných rozměrů a dojde i na známou tříprsou mimozemšťanku.
Blockbusterové potěšení. Tak nakonec nepůjde o obyčejné béčko, jak se mohlo podle Lena Wisemana, režiséra dvou Underworldů, zdát, ale o velkolepější nadstavbu klasického Verhoevenova sci-fi. Nejspíše sice přijdeme o známou brutalitu a satirický podtext, ale to se bude snažit nový Total Recall vynahradit enormním přísunem digitálních atrakcí.
Onen svět budoucnosti si přímo o takový upgrade říká. Pěkná vizuální stránka připomínající Blade Runnera, propracovaná architektura futuristického města, příslib akčních scén (dokonce i invenčně uchopených - viz likvidace vojáků na jeden záběr), souboje, sexy herečky... zkrátka narvaný balíček všeho, co byste ve filmu za dvě stě milionů dolarů chtěli vidět. "Zapomnětlivý" Colin Farrell utíkající před spravedlností (i po střechách) navíc tak trochu připomíná Jasona Bournea v budoucnosti.
Z energicky sestříhaného traileru s adrenalinovým hudebním mixem se ihned chce věřit, že se vše dobré ještě znásobí v srpnu v kinech. Stále ale nesmíme zapomínat na to, že jedním ze scenáristů filmu je také nechvalně proslulý Kurt Wimmer, který tvoří přehnané a zbytečně překombinované zápletky (viz Salt, Ultraviolet...), a režisérem zase člověk, za jehož nejlepší film se považuje čtvrtá Smrtonosná past. Zklamání se ale nechce ani za nic věřit, když to zatím vypadá tak přitažlivě, úměrně s blockbusterovými měřítky dnešní doby.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Total Recall


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY