Prohlédněte si nové fotky z Velkého Gatsbyho

Vydáno: 27.06.2012 11:58 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Jedna z největších filmových událostí roku 2013 se na nás chystá hned v jeho úvodu. Novou filmovou adaptaci Velkého Gatsbyho si pro nás připravil Baz Luhrmann. Vy si nyní prohlédněte dva nové snímky z filmu.
Román z pera amerického spisovatele F. Scotta Fitzgeralda Velký Gatsby byl už do filmové podoby převeden několikrát. Aktuálně si příběh o vzestupu a pádu mladého zbohatlíka Jaye Gatsbyho pod svou taktovku vzal Baz Luhrmann, australský režisér stojící za muzikálem Moulin Rouge nebo romantickým dramatem Austrálie.
Natáčení snímku je už u konce a finální podobu budeme moci v kinech zhlédnout od 3. ledna 2013. Již nyní si ale můžeme prohlédnout nově zveřejněné fotografie z filmu. Na dvou momentkách z velkolepého večírkového života smetánky můžeme vidět Leonarda DiCapria v roli Gatsbyho, Carey Mulligan jako jeho dávnou lásku Daisy nebo také jejího manžela s tváří Joela Edgertona. A zapomenout nesmíme ani na Tobeyho Maguirea ztvárňujícího Nicka Carrawaye, ústředního vypravěče v knižním podání.
Na fotografie se podívejte v naší fotogalerii článku. A pokud byste snad stále tápali, zda Velkého Gatsbyho v lednu navštívit, nechte se zlákat slibným trailerem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY