Podívejte se na trailer filmu 96 hodin: Odplata

Vydáno: 22.06.2012 17:18 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox Corporation

Naštvaný Liam Neeson tentokrát nepůjde po únoscích, ale únosci půjdou po něm. Toť zápletka nepravděpodobného sequelu 96 hodin, kterému vévodí přímočarost, béčkovost a hromady vystřílených nábojů.
Direct-to-DVD béčko? Ani omylem - nečekaný sequel přímočaré vybíjené 96 hodin se ponese zhruba ve stejném duchu jako jednička. Jenom se tentokrát trochu vymění strany. Nepůjde o pomstu zhrzeného otce, kterému unesli dceru, ale o vendetu otce, jemuž Neeson zabil syna v předchozím díle. Dle traileru to vypadá, že tentokrát "ti zlí" unesou samotného Briana Millse a jeho ženu.
Ale jak určitě tušíte, takové zajetí nevydrží dlouho a bývalý špion začne znovu řádit s automatickou zbraní, shazovat lidi ze střechy, mlátit je do obličeje a blbnout s auty. Děj se tentokrát přenese z Paříže do Istanbulu jako do dalšího místa, kde byste zaručeně nechtěli mít dovolenou. S otcem s tváří Liama Neesona by to ani nevadilo - ten by ty, kteří vás unesli, našel a pak pěkně pomalu zabil.
Trochu jen straší jméno režiséra Oliviera Megatona, který natočil hrozivého třetího Kurýra, tak doufejme, že tuto jednoduchou řež nepokazí. Na malé ploše zatím rovnice "charisma hlavní postavy + nekompromisní akční scény + přímočarost zápletky" funguje, jak má.
Trailer filmu 96 hodin: Odplata můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem. Ve fotogalerii článku pak najdete také první oficiální plakát filmu.

Originální trailer filmu 96 hodin: Odplata


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY