Filmový minifestival na Colours of Ostrava

Vydáno: 14.06.2012 12:06 - Amaya Tomanová | foto: Lucky Mans Films

Filmový program na Colours of Ostrava, připravený Letní filmovou školou, bude letos připomínat malý filmový festival. Těšit se můžeme například na Trainspotting, hudební dokumenty nebo Nic proti ničemu.
Kinoscéna na Colours of Ostrava (12.-15. července), připravená Letní filmovou školou v Uherském Hradišti, bude letos připomínat malý filmový festival. Kromě kultovního Trainspottingu se diváci můžou těšit na řadu nejen hudebních dokumentů převážně české provenience, komedii Nic proti ničemu nebo klasiku Davida Ondříčka Samotáři.
Pátek se ponese ve znamení hudebních snímků - promítat se bude dokument Em a on o Xavieru Baumaxovi a Em Rudenkovi, mystifikační dokumenty Petra Zelenky o kapele Visací zámek a Mňága - Happy End, hudební road movie For Semafor, v němž třiadvacet současných umělců natáčí nové verze písní Suchého a Šlitra nebo komedii Nic proti ničemu.
V sobotu se kromě již zmíněného Trainspottingu můžete podívat na snímky vážnějšího ražení jako Musíme si promluvit o Kevinovi nebo odvážný Stud, neděle nabídne ochutnávky letošní LFŠ v podobě srbského snímku Klip, dokumentu o Jaroslavu Duškovi Když kámen promluví nebo kultovních Samotářů.
Podrobnější informace naleznete na oficiálním webu festivalu a na jeho facebookových stránkách.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY