Edward a Bella zveřejňují první foto svého dítěte

Vydáno: 14.06.2012 09:12 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Epické zakončení ságy nás sice čeká až na konci listopadu, tvůrci se však u nyní nebojí natěšené fanoušky nalákat na první fotku Renesmee, dcery Belly a Edwarda, která se dostala na svět po bolestivém porodu.
A rodina je konečně kompletní. Twilight Saga: Rozbřesk - 2. část nám poprvé představí kromě Belly přeměněné v upírku také nový přírůstek do Cullenovic famílie, a to malou Renesmee (také nevíme, proč by někdo své dítě chtěl takto pojmenovat) v podání Mackenzie Foy, která napůl vykukuje zpoza čerstvých novomanželů.
Ti, kteří Twilight nesledují, se určitě podivují, co tady "sakra" dělá to dítě. Odpověď je jednoduchá - poté, co upír Edward a ještě-člověk Bella vstoupili do svazku manželského, následovaly líbánky, po nichž pochybnostmi zmítaná dívka otěhotněla. Její plod se však vyvíjel rychleji, než se očekávalo, a vysával z ní veškeré živiny, tak za porod svého dítěte Bella zaplatila doslova krví, slzami... a nejspíše i životem, kdyby ji Edward na poslední chvíli nepřeměnil v upírku. Toť zápletka posledního dílu. Přišli jste o něco, když jste neviděli předchozí tři díly série? Myslím, že ne...
V posledním díle, pokud se nemýlím, by se právě kvůli Renesmee měla strhnout válka mezi klanem Cullenových a mocnými Volturi, což určitě slibuje nevídané události. Pokud vás zajímá, jak to dopadne a kolikrát si zase Taylor Lautner sundá tričko, musíte počkat až do 15. listopadu, kdy vstoupí druhá část Rozbřesku do českých kin. To bude zase vyprodaných půlnoček...
Obrázek najdete klasicky v galerii. Update: Záhy po zveřejnění první fotky se na internet dostalo deset obrázků z časopisu Entertainment Weekly, kde si můžete malou Renesmee prohlédnout ještě více.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Ajvetka Citron Pospíšilka, 17.07.2012 17:26) Reagovat

    je to uzasny film

  • (Veronika Valentová, 02.02.2013 10:01) Reagovat

    miluju ten film

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY