Připojí se Damon a Costner k Sedmi statečným?

Vydáno: 13.06.2012 11:33 - Michala Benešovská | foto: Mirisch Company

Že se nebude na připravovaném filmu šetřit, bylo patrné už z obsazení Toma Cruise. Nyní se začíná spekulovat, kdo bude stát herci po boku, případně kdo se postaví proti němu. A ve hře jsou velká jména!
Chystaný remake remaku (pro připomenutí: americká verze Sedm statečných je předělávkou filmu Akiry Kurosawy Sedm samurajů) začíná nabírat herce. Studio MGM pochopitelně chce, aby již na obsazení bylo jasně vidět, s jakým rozpočtem se u nich pracuje.
Již verze Johna Sturgese Sedm statečných, ze které bude nový film vycházet, se pyšnila hvězdami jako Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson nebo Horst Buchholz. Je jasné, že MGM nechce nic ponechat náhodě a hvězdy musí nahradit ještě většími hvězdami. Tom Cruise už má jasno a postava Chrise, kterého ztvárnil Yul Brynner, je jeho. Takže kdo další?
Objevila se tři jména - Matt Damon, Kevin Costner a Morgan Freeman. Účast Damona je prý téměř jistá, samozřejmě by jeho postava bojovala po boku Toma Cruise. A Morgan Freeman by se eventuálně mohl ocitnout v kůži hlavního padoucha Calvery. Kevin Costner by pravděpodobně doplnil "správňáky". Nikdo ze zmíněných se ale zatím oficiálně k účasti na projektu nevyjádřil.
Co je ale zajímavější, film zatím nemá režiséra a co víc, zatím ani není hotový scénář. Na velkou premiéru si pravděpodobně ještě nějakou dobu počkáme.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY