Z otroka Jamieho Foxxe prezident USA?

Vydáno: 10.06.2012 07:33 - Michala Benešovská | foto: facebook tvůrce

Roland Emmerich chce opět zpustošit Bílý dům. Na jeho destrukci se hodně vyřádil ve Dnu nezávislosti, nyní se vrátí na místo činu, vystřídá prezidenta a použije nový arzenál zbraní.
Oscarový herec Jamie Foxx, který si v Tarantinově očekávaném pseudowesternu Django Unchained zahrál hlavní roli černošského otroka, se nyní chystá ovládnout Bílý dům. Do role amerického prezidenta si ho pro svůj nový snímek White House Down vyhlédl Roland Emmerich. Tentokrát se Bílého domu nezmocní destruktivní mimozemšťané, ale skupina teroristů.
Ve snímku si má zahrát také hezounek Channing Tatum. Tatumovi by měla být svěřena role speciálního agenta, který musí zajistit prezidentovu bezpečnost ve chvíli, kdy se Bílého domu zmocní teroristé.
Snímek je zatím výmluvně popisován jako "Smrtonosná past v Bílém domě". Za scénář je zodpovědný James Vanderbilt, který se podílel například na filmu Zodiac a také na očekávaném The Amazing Spider-Manovi nebo RoboCopovi.
Oficiálně se Jamie Foxx ještě nevyjádřil, ale kdo by se nechtěl stát prezidentem? Roland Emmerich by měl každopádně zrychlit, neboť v režii Antoina Fuqua vzniká u Millenium Films podobně laděný snímek s Gerardem Butlerem.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY